Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: گرمای هوا قطعا بهانه‌ای بیش نیست که پوشش برخی آزاردهنده‌تر از دیگر ایام سال شود. با شروع فصل تابستان و گرمای هوا، بی حجابی تشدید پیدا می‌کند و دیگر خبری از سرمای هوا هم نیست که به لطف آن بشود پوشش‌های مناسب تری را شاهد بود. ماجرای اذیت کننده بی حجابی، قطعا در سرما و گرمای هوا ریشه ندارد. آن چه که بیش از دیگر موارد سبب همه گیر شدن بی حجابی می‌شود، تبدیل شدن بی حجابی به یک مد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوشاک‌های های موجود در بازار که به نوعی پوشش‌های جامعه را خط می دهند، با المان‌های ولنگارانه خیلی از مشکلات فرهنگی امروز را به وجود آورده اند. مانتو‌های جلو باز و روسری‌های نازک ثمره همین بازار نامناسب است.


به گزارش باشگاه خبرنگاران، درباره علت طراحی‌های نامناسب برخی مانتو‌ها با اسد الله سلیمانی تولیدکننده چادر مشکی و مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب گفت و گو کردیم که به خبرنگار ما گفت: تولید کنندگان ما هنگامی که برای جواز گرفتن اقدام می‌کنند، نمی‌دانند که در جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کنند و معیار‌هایی را باید رعایت کنند. پوشش‌های عفیفانه که با معیار‌های ایرانی اسلامی همخوانی دارد باید به فاکتور اصلی فعالیت‌های فعالان عرصه مد تبدیل شود. من سعی می‌کنم این موضوعات را به همکارانم در اتحادیه پوشاک و مجامع امور صنفی تذکر دهم. البته اتحادیه با برخی تولید کنندگان به دلیل محصولات نامناسبشان برخورد می‌کند، اما راه اصلاح تولیدات این نیست. باید آیین نامه‌ای هنگام صدور مجوز به همه تولید کنندگان از ابتدا آموزش دهد؛ برخورد محکم و سخت فایده‌ای ندارد.

سلیمانی درباره برخی تخلفات بیان کرد: هنگام تولید پوشاک اهمال کاری‌هایی صورت می‌گیرد که متاسفانه کم نیستند. از طرفی تولید مانتو‌های جلوباز و پوشش‌های مبتذل و ترویج آن از نظر من جرم بزرگی است. واحد‌های نظارتی بعضا به دلیل تخلفاتی که به آن اشاره کردیم، فقط در مدت کوتاهی تولیدی‌ها را می‌بندند؛ با بستن تولیدی در مدت کوتاه و باز شدن مجدد آن اتفاق خاصی نمی‌افتد. اگر جلوی تولیدی به صورت بلند مدت گرفته شود، ضربه سختی به تولید کننده وارد می‌شود. البته من خودم تولید کننده هستم و می‌دانم این کار چه ضربه‌ای به تولید کننده می‌زند، اما کسی که به فرهنگ لطمه می‌زند، باید سخت مجازات شود. باز هم این نکته را عرض کنم که بستن یک تولیدی آخرین مرحله از فعالیت‌های نظارتی است باید جلوی مشکل را پیش از تولید یک پوشک نامناسب گرفت.
بسیاری از واحد‌های صنفی مجوز ندارند

این فعال عرصه مد ادامه داد: شاید مردم ندانند، اما خیلی از واحد‌های صنفی دارای مجوز نیستند. بسیاری از تولید کنندگان مانتو‌های جلوباز جزو همین واحد‌های فاقد مجوز هستند. به همین دلیل مجامع صنفی خیلی توانایی این را ندارند که روی تولید کنندگان غیر مجاز نظارت داشته باشند. این تولید کنندگان به راحتی هر چه تمام‌تر تولیدی خود را در یک مکان غیر قانونی راه می‌اندازند و نه تنها به فرهنگ بلکه به تولید کنندگان پوشاک هم آسیب می‌زنند.


سلیمانی در ادامه به آسیب‌های موجود در تولیدی‌های غیر قانونی اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد از تولید کنندگان مانتو‌های نامناسب، مجبور هستند که این گونه محصولات را تولید کنند. بازار به سمتی رفته که حتی تولید کنندگان برای امرار معاش مجبورند به موضوعات فرهنگی توجه چندانی نکنند و نیاز بازار را تامین کنند. اگر ما در بخش محصولات عفیفانه تنها هستیم، فقط به دلیل بی بند و باری برخی تولید کنندگان پوشاک نیست. رهبر معظم انقلاب بار‌ها از تهاجم فرهنگی سخن به میان آورده اند. پوشاک یکی از عناصر اصلی این تهاجم فرهنگی است. کسی که اهل خانواده است و شاید خیلی هم قید و بند دینی ندارد، می‌گوید من پوشش مناسب در بازار پیدا نمی‌کنم.
ارز دولتی به چادر تعلق نگرفت

وی افزود: ما پارچه مشکی را ۷ برابر گران‌تر از سه سال پیش می‌خریم. ارز دولتی هم به چادر تعلق نگرفت چراکه پارچه چادر مشکی وارداتی است. تصور کنید خانواده‌ای که در شرایط اقتصادی فعلی وضعیت مناسبی ندارد، چطور می‌تواند، چادر بخرد. ما سه سال است که با ارسال نامه به وزارت صمت درخواست کردیم که به این مشکلات رسیدگی کنند، اما هیچ رسیدگی نمی‌شود؛ اصلا جواب ما را نمی‌دهند. نمی‌دانم وزارت صمت با چه کسی لج می‌کند.
برای پوشش‌ مناسب تبلیغ خاصی وجود ندارد

سلیمانی در ادامه به نبود حمایت از تولید کنندگان دغدغه‌مند اشاره و اظهار کرد: دولت در زمینه مواد اولیه، بیمه و مالیات به ما کمک نمی‌کند. از طرفی برای لباس‌های نامتعارف تبلیغات فراوان وجود دارد و برای پوشش‌های مناسب تبلیغ خاصی وجود ندارد؛ محدودیت‌های فراوانی هم برای انجام تبلیغ وجود دارد. خوب با نبود حمایت چه می‌شود کرد. در دست گرفتن بازار و عرضه مناسب نیازمند رعایت فاکتور‌های مختلفی است. تمامی طرح‌های نامناسب با دقت و متناسب با آناتومی بدن خانم‌ها و جذابیت‌های لازم تولید می‌شود، اما طرح‌های عفیفانه فاکتور‌های لازم را به راحتی به دست نمی‌آورد و مشکلات فراوان دارند.

یکی دیگر از تولید کنندگان درباره فاکتور‌های تولید یک پوشاک و نظارت اتحادیه، به خبرنگار ما گفت: اتحادیه پوشاک یک قاعده کلی دارد و فقط هنگام صدور مجوز آن قاعده کلی تولید را گوشزد می‌کند؛ اگر بخواهم بهتر توضیح دهم باید بگویم که اتحادیه با یک برنامه روتین کلی نمی‌تواند، روی موارد خاص و کج روی‌های تولید کنندگان تمرکز کند. مثلا اتحادیه از طراح و تولید کننده پیگیری نمی‌کند که کارِ عفیفانه تولید می‌شده و در بازار عرضه می‌شود. اصلا اتحادیه دنبال این موضوع نیست. از طرف دیگر هر لحظه مدل‌های خاص با رنگ و لعاب‌های بهتر در مراکز بازار و مجامع عرضه می‌شود و تولید کننده نمی‌تواند با هزینه‌های بسیار بالایی که در تولید دارد با این تولیداتِ ارزانِ وارداتی رقابت کند.

یکی از فروشندگان درباره بازار فروش مانتو صحبت‌های جالبی کرد. او گفت که خیلی از مردم برای خرید مانتوی مناسب، مانتو‌های اداری می‌خرند. این فروشنده و تولید کننده به خبرنگار ما گفت: الان مانتوی اداری جای چادر را کاملا گرفته و ۹۹ درصد ادارات روی مانتو و شلوار فرم حساب کرده اند. مردم هم به دلیل اینکه نمی‌توانند مانتو‌های مناسب پیدا کنند، مانتو‌های اداری می‌خرند که به نسبت مانتو‌های اسپرت پوشش مناسب تری دارد.

صحبت‌های تولید کنندگان و فعالان عرصه پوشاک نشان می‌دهد که مشکلات پوشاک به راحتی و در کوتاه مدت حل نخواهد شد. باید زمان فراوانی را سپری کرد و تلاش‌های همه جانبه انجام داد که تابستان‌های آینده، ایام سختی برای مردم ایران نباشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فصل گرما پوشش نامناسب بی حجابی صراط تولید کنندگان تولید کننده بی حجابی مانتو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: تا پایان تابستان سال جاری ۴ بازار میوه در نقاط مختلف شهر اصفهان بهره‌برداری می‌شود.

امیرحسین ماه‌آورپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان و به‌منظور دسترسی آسان و کمک به تنظیم بازار میوه و سبزیجات، ایجاد بازارهای میوه و سبزیجات در نقاط مختلف شهر در سال جاری در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی افزود: در این راستا سال گذشته ۴ بازار میوه در مجموعه شهید کشوری، سپاهان شهر، منطقه ۱۲ و بلوار ایمان در منطقه ۱۴ به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در جانمایی این بازارها به مسائل ترافیکی توجه شده است تا طعم شیرین این خدمات در کام شهروندان اصفهان ماندگار باشد.

ماه‌آورپور گفت: تا پایان تابستان سال جاری ۴ بازار میوه دیگر در نقاط مختلف شهر اصفهان بهره‌برداری می‌شود.

وی تصریح کرد: بخش‌های خصوصی علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه نیز می‌توانند پیشنهادات خود را به سازمان ارائه کنند.

کد خبر 751531

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۴ بازار میوه در اصفهان تا پایان تابستان ۱۴۰۳
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند! (عکس)
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد